Συγγραφέας

Μουρτοπάλλας Γ. Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Γ. Μουρτοπάλλας είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Νομικής ΔΠΘ με ειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Γ. Μουρτοπάλλας είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Νομικής ΔΠΘ με ειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο.
Από το 2017 είναι μέλος του εργαστηρίου Συνταγματικού Δικαίου “Λεύκιππος” του Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Τμήματος Νομικής ΔΠΘ. 
Διετέλεσε επίσης μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού “Yπαγωγή” την περίοδο 2017–2018.
Εν συνεχεία, διετέλεσε ασκούμενος δικηγόρος του Δήμου Κομοτηνής και από τον Ιούλιο του 2021 μετεγγράφη στο Μητρώο Ασκουμένων του ΔΣΑ. Παράλληλα εργάζεται και στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Θέλεις να μαθαίνεις

πρώτος τα νέα μας;

Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!

Αυτός ο ιστότοπος για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του και προκειμένου να σας παρέχει μια προσωποποιημένη εμπειρία χρησιμοποιεί cookies. Για να ενημερωθείτε για τη χρήση των cookies και τις σχετικές ρυθμίσεις μπορείτε να επιλέξετε εδώ

JOIN THE CLUB!

It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.

Subscribe

* indicates required
Email Format

Please select all the ways you would like to hear from Syntagma Watch:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.