Στοιχεία επικοινωνίας

Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου:
Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου

Ακαδημίας 43 | Αθήνα | 10672

t: +30 210 3623089
f: +30 210 3390522

e: info@syntagmawatch.gr

Εγγραφή στο Newsletter

Για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή θα πρέπει να πατήσετε τον σχετικό σύνδεσμο (link) στο e-mail που θα σας αποσταλεί. Αν δεν εμφανίζεται στο φάκελο των εισερχόμενων μηνυμάτων (inbox), παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam folder) ή περιμένετε μερικά λεπτά.

Σε περίπτωση που τα μηνύματά μας φτάνουν στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam folder), παρακαλούμε προσθέστε τη διεύθυνσή μας στην ασφαλή λίστα αποδεκτών (safe senders list). Αν δεν λάβετε το μήνυμα, παρακαλούμε ενημερώστε μας απευθείας μέσω e-mail.

Θυμίζουμε ότι τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει για την ενημέρωσή σας μέσω του newsletter προορίζονται για αυτή τη χρήση αποκλειστικά και προστατεύονται με ασφάλεια. Το Syntagma Watch δεσμεύεται ρητά ότι τα στοιχεία αυτά δεν προωθούνται σε τρίτους και η χρήση τους αφορά αποκλειστικά στις υπηρεσίες ενημέρωσης του ιστοτόπου Syntagma Watch.

Subscribe

* indicates required

Παρακαλούμε επιλέξτε τη μέθοδο επικοινωνίας με το Syntagma Watch:

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή επιλέγοντας τον σχετικό δεσμό στο κάτω μέρος των emails μας. Για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.