Προσωπικά Δεδομένα – Πολιτική Cookies

Πολιτική Cookies

Όταν επισκέπτεστε τον ιστόποτό μας τοποθετούμε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας μικρά ηλεκτρονικά αρχεία που ονομάζονται cookies.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας ως προς τη χρήση του ιστοτόπου μας για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε τις σχετικές πληροφορίες κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή περιηγείστε στις σελίδες του.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies «επίσκεψης». Αυτά τα cookies διαγράφονται από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας μόλις κλείσετε τη μηχανή αναζήτησής σας.

Επίσης, χρησιμοποιούμε και ορισμένα «μόνιμα» cookies, τα οποία παραμένουν στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας μέχρι να τα διαγράψετε ή μέχρι να λήξουν, συνήθως μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα (έως ένα έτος).

Η ενεργοποίηση αυτών των cookies δεν είναι απολύτως απαραίτητη για τη λειτουργία του ιστοτόπου, αλλά σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Μπορείτε να διαγράψετε ή να αποκλείσετε αυτά τα cookies οποτεδήποτε.

Cookies τρίτων

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ορισμένοι συνεργάτες μας (Google / Google Analytics) τοποθετούν για λογαριασμό μας cookies (third-party cookies). Με αυτά τα cookies συλλέγουν δεδομένα για την αλληλεπίδρασή σας με τον διαδικτυακό τόπο μας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν για να εξαχθούν  στατιστικά συμπεράσματα και να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως επισκέπτη.

Προσωπικά δεδομένα

Οι πληροφορίες που συλλέγονται με τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίησή σας και τα δεδομένα που συλλέγονται σχετικά με την περιήγησή σας φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται παρά μόνο για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική.

Ρυθμίσεις cookies

Μπορείτε να ρυθμίζετε ή/και να διαγράφετε τα cookies ελεύθερα. Μπορείτε να διαγράφετε όλα τα cookies που βρίσκονται στον υπολογιστή σας και μπορείτε να ρυθμίσετε τις περισσότερες μηχανές αναζήτησης ώστε να αποκλείουν την τοποθέτηση cookies. Αν το κάνετε όμως αυτό μπορεί να χρειαστεί να εισάγετε χειροκίνητα τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενώ κάποιες ενότητες ή επιλογές μπορεί να μην λειτουργούν.

Μπορείτε να αποδεχτείτε ή να αποκλείσετε τα cookies σε αυτήν την ιστοσελίδα επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα: Αποδέχομαι τα cookies/ΔEN αποδέχομαι τα cookies(*).

(*) Όσον αφορά στα μόνιμα cookies, δεν μπορείτε να μην αποδεχτείτε όσα είναι απολύτως απαραίτητα για τη χρήση του ιστοτόπου. Κάποια cookies είναι απαραίτητα καθώς μας επιτρέπουν να θυμόμαστε ορισμένες επιλογές σας, όπως οι επιλογές σας σχετικά με τις ρυθμίσεις των cookies. Άλλα cookies μας βοηθούν να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας (Google Analytics) και να βελτιώνουμε την απόδοσή της.

Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy) ιστοσελίδας syntagmawatch.gr

Τελευταία Ενημέρωση: Μάιος 2019

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εφεξής «Πολιτική») αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων από το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, με έδρα στην οδό Ακαδημίας 43, στην Αθήνα (https://www.cecl2.gr/index.php/el/), όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα syntagmawatch.gr, υπό την προϋπόθεση ότι είστε φυσικό πρόσωπο. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1. Λίγα λόγια για το τον ιστότοπο syntagmawatch.gr.

Ο ιστότοπος syntagmawatch.gr είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Νέοι πολίτες και Σύνταγμα’ (‘Young citizens and the Constitution’), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου (στο εξής ΚΕΣΔ) και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την πλοήγηση σας στον ιστότοπο αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο με ευθύνη του ΚΕΣΔ (υπεύθυνος επεξεργασίας).

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, παρέχετε τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και συμφωνείτε ότι η χρήση τους γίνεται με δική σας ευθύνη.

2. Τι είναι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Ο όρος ‘δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα’ αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων (όχι, π.χ. εταιριών), είτε ιδιωτών είτε επαγγελματιών, όπως είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας, κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός επισκέπτη του ιστοτόπου, εφεξής ‘Προσωπικά Δεδομένα’ ή ‘Δεδομένα’.

3. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση,  αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση,  διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και  καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

4. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Α) Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας:

Δε συλλέγουμε Δεδομένα σας, παρά μόνο όσα συλλέγονται από τα cookies που έχετε επιτρέψει δια της συγκατάθεσης σας να χρησιμοποιηθούν, τα οποία αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω στην ενότητα με τίτλο Πολιτική Cookies. 

Β) Κατά την αποστολή μηνυμάτων μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου, τα στοιχεία του μηνύματος (e-mail, κείμενο μηνύματος, διεύθυνση IP,  ημερομηνία και ώρα αποστολής μηνύματος) παραμένουν στη βάση δεδομένων του ιστοτόπου και διαγράφονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση επικοινωνίας μεταξύ του αποστολέα του μηνύματος και της Εταιρείας.

Γ) Αν έχετε συναινέσει να σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό (newsletter) καταχωρούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στη «λίστα αποστολής newsletter» τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει για τον σκοπό αυτόν (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) παραμένουν στη βάση δεδομένων του MailChimp έως ότου επιλέξετε να διαγραφείτε από το newsletter (βλ. παρακάτω 10, 13).

Δ) Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους  μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας  επεξεργασίας δεδομένων.

Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Προς πληροφόρηση σας, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js της  GA.

Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα αποτρέψει την GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες εντός  αυτού του ιστοτόπου (για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ενότητα «Ρυθμίσεις cookies» στην πολιτική cookies του ιστοτόπου μας).

5. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς των παρεχόμενων υπηρεσιών του ηλεκτρονικού ιστοτόπου syntagmawatch.gr και ιδίως για α) την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του ιστοτόπου, β) την επικοινωνία μας μαζί σας στα στοιχεία που παρέχετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, γ) τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, δ) την παρακολούθηση των δεικτών του προγράμματος ‘Νέοι πολίτες και Σύνταγμα’ και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του.

6. Ποια είναι η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία;

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του ιστοτόπου στηρίζεται κατά κύριο λόγο στη συναίνεση του ίδιου του χρήστη. Κατ’ εξαίρεση και κατά περίπτωση, άλλες νομιμοποιητικές βάσεις μπορεί να είναι η εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης και η επιδίωξη εννόμων συμφερόντων του ΚΕΣΔ, ως υπεύθυνου επεξεργασίας, ή τρίτου. Στην τελευταία αυτή περίπτωση θα ενημερωθείτε με κάθε πρόσφορο μέσο πριν από την επεξεργασία των Δεδομένων σας για το ειδικό έννομο συμφέρον που την δικαιολογεί.

Για τα Δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter) και την χρήση Cookies, το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στη δική σας συναίνεση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies δείτε παραπάνω στην ενότητα «Πολιτική Cookies». 

7. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό του ΚΕΣΔ, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας. Πρόκειται για την εταιρεία MailChimp που παρέχει υπηρεσίες αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters).

Επίσης, στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων με άλλους φορείς και οργανισμούς, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε στον εκάστοτε συνεργαζόμενο φορέα λίστες με τα στοιχεία των εγγεγραμμένων στο Newsletter, υπό την προϋπόθεση πάντοτε, ότι τα φυσικά πρόσωπα στα οποία αφορούν τα στοιχεία έχουν παράσχει προηγουμένως συναίνεση για χρήση των στοιχείων τους για την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε ή να γνωστοποιήσουμε τα Δεδομένα σας όταν το έχετε ζητήσει εσείς ρητά ή όταν απαιτείται εκ του νόμου.

8. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με το ΚΕΣΔ:

  • να τηρούν εχεμύθεια,
  • να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
  • να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,
  • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως το Κανονισμό GDPR.

9. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας στο εξωτερικό;

Δεν στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ελλάδος. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα αποτελούν αντικείμενο αποθήκευσης και επεξεργασίας μόνο εντός Ελλάδας.

10. Πότε διαγράφουμε τα Δεδομένα σας;

Εάν ζητηθεί διαγράφουμε τα Δεδομένα των μηνυμάτων που λαμβάνουμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας (email, κείμενο μηνύματος, διεύθυνση IP, ημερομηνία & ώρα αποστολής μηνύματος) αμέσως μετά την ολοκλήρωση επικοινωνίας μεταξύ του αποστολέα του μηνύματος και του οργανισμού.

Διαγράφουμε τα Δεδομένα για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου, μόλις δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletter) με την κατάργηση της επιλογής του κατάλληλου πλαισίου στη σελίδα «Ο λογαριασμός μου» του ιστοτόπου, με τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμμή Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της Ιστοσελίδας στο +30 210 36 23 506, με την επιλογή διαγραφής από το newsletter που περιλαμβάνεται σε ευδιάκριτο σημείο στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού δελτίου και με την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο centre@cecl.gr. Επίσης, τα δεδομένα συγκατάθεσης για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου διαγράφονται εντός έξι μηνών  από την τελευταία αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter).

Τα Δεδομένα που συλλέγουν τα Cookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies, την οποία μπορείτε να δείτε παραπάνω στη σχετική ενότητα.

11. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Χρησιμοποιούμε Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL – Secure Socket Layer), για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στον ιστότοπο και τον φυλλομετρητή (browser) σας. Επίσης, η εταιρεία Hetzner, που παρέχει υπηρεσίες Web Hosting και Web Development τηρεί τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και μέτρα πολιτικής backup.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς (βλ. αριθμό 5).

12. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής τηλεφωνικού αριθμού).

Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

13. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να απευθύνετε στη διεύθυνση του ΚΕΣΔ ή στο email info@syntagmawatch.gr.

Μπορείτε, επίσης, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα Δεδομένα σας στην ενότητα ‘Ο λογαριασμός μου’ του ιστοτόπου μας, καθώς και να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Επισκεπτών Ιστοσελίδας στο  +30 2103623506 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση centre@cecl.gr για παροχή βοήθειας.

Για να διαγράψετε τα δεδομένα που παραχωρήσατε για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) μπορείτε:

(α) Να καταργήσετε την επιλογή του κατάλληλου πλαισίου στη σελίδα «Ο λογαριασμός μου» του ιστοτόπου info@syntagmawatch.gr.

(β) Να επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Επισκεπτών της Ιστοσελίδας στο +30 210 36 23 506.

(γ) Να Ακολουθήσετε τις οδηγίες διαγραφής από το newsletter που περιλαμβάνεται σε ευδιάκριτο σημείο στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού δελτίου.

(δ) Να στείλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση centre@cecl.gr.

14. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων / περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

Γίνεται χρήση «cookies» στον ιστότοπό μας, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας.

15. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

16. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική διεύθυνση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

17. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

© 2019. Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Πολιτική Απορρήτου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print