Μιντιοθήκη

Στην ενότητα της Μιντιοθήκης μπορείτε να βρείτε οπτικοακουστικό υλικό για σημαντικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που σχετίζονται με τις λειτουργίες της Δημοκρατίας και την εξέλιξη των Συνταγματικών θεσμών. Περιηγηθείτε σε συνεντεύξεις όπου ειδικοί επιστήμονες και νέοι πολίτες σχολιάζουν καίρια ερωτήματα για το δημοκρατικό κράτος δικαίου και διαβάστε τη συλλογή των infographics όπου συνοψίζονται θέματα της θεσμικής επικαιρότητας.

Βίντεο

Συζητούμε με ειδικούς επιστήμονες και επισκεπτόμαστε Ημερίδες, Συνέδρια και κάθε είδους (επιστημονικές) εκδηλώσεις με πολιτειακό και συνταγματικό ενδιαφέρον προκειμένου να σας μεταφέρουμε πολυφωνικές προσεγγίσεις για τις εξελίξεις της σύγχρονης Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Περιηγηθείτε στη συλλογή των βίντεο στα οποία κορυφαίοι επιστήμονες αλλά και νέοι πολίτες μιλούν για τα δικαιώματα, τους θεσμούς, τις πολιτειακές εξελίξεις.

Βίντεο-Μαθήματα

Στη συγκεκριμένη υποενότητα μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια σειρά από σύντομα video-podcasts στα οποία κορυφαίοι επιστήμονες παραδίδουν μαθήματα γύρω από τα πιο καίρια ζητήματα λειτουργίας της Δημοκρατίας.

Infographics

Περιηγηθείτε στα infographics θεσμικής και πολιτειακής θεματολογίας που στόχο έχουν να παρουσιάσουν με οπτικοποιημένο τρόπο τα βασικότερα στοιχεία καίριων ζητημάτων λειτουργίας της δημοκρατίας.