Συγγραφέας

Κουτσούκος Ιωάννης

Ο Ιωάννης Κουτσούκος είναι δικηγόρος Αθηνών από το Νοέμβριο του 2004. Εισήλθε στη Νομική Αθηνών το Σεπτέμβριο του 1997 από όπου αποφοίτησε το Μάιο του 2002.

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Ο Ιωάννης Κουτσούκος είναι δικηγόρος Αθηνών από το Νοέμβριο του 2004.

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Κουτσούκος γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1979.  Εισήλθε στη Νομική Αθηνών το Σεπτέμβριο του 1997 από όπου αποφοίτησε το Μάιο του 2002 με βαθμό «λίαν καλώς». Το Μάρτιο του 2005 τελείωσε το Μεταπτυχιακό Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής με βαθμό «άριστα», στο οποίο εκπόνησε διπλωματική εργασία με θέμα: «Η κρατική οικονομική ενίσχυση των πολιτικών κομμάτων και ο έλεγχος των οικονομικών τους και των οικονομικών των υποψηφίων βουλευτών».

Ως υπότροφος του ιδρύματος Στασινόπουλου, τελείωσε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Δημοσίου Δικαίου (D.E.A.) στο πανεπιστήμιο Paris 1 Panthéon -Sorbonne με βαθμό assez bien (λίαν καλώς). Θέμα διπλωματικής : «Le droit de grève et la liberté d’aller et venir» (Δικαίωμα απεργίας και ελευθερία κινήσεως).

Είναι δικηγόρος Αθηνών από το Νοέμβριο του 2004. Έχει δημοσιεύσει το «Σχόλιο στη ΣτΕ 350/2011: Η ιθαγένεια, το Έθνος και το κράτος δικαίου» στην Εφημερίδα Διοικητικού Δικαίου, εκδ. Σάκκουλα, τεύχος 1/2011, σ. 77.