Αστυνόμευση των ΑΕΙ ερήμην του Συντάγματος;
Ο Γιώργος Σωτηρέλης παίρνει θέση στον διάλογο σχετικά με τη συνταγματικότητα ή μη της εγκαθίδρυσης Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
Έχεις και άλλα ερωτήματα που σε απασχολούν σε σχέση με το Σύνταγμα, τους Θεσμούς, τα δικαιώματα και τη λειτουργία της Δημοκρατίας;
Ο Γιώργος Σωτηρέλης παίρνει θέση στον διάλογο σχετικά με τη συνταγματικότητα ή μη της εγκαθίδρυσης Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
Με αφορμή τους πρόσφατους θανάτους των Νίκου Σαμπάνη και Κώστα Φραγκούλη, ο Χαράλαμπος Κουρουνδής γράφει για την ιστορία και την εφαρμογή του δόγματος “διαχωρισμένοι αλλά ίσοι” στις ΗΠΑ και την Ελλάδα.
Ο Σπύρος Βλαχόπουλος αναδεικνύει τα συνταγματικά όρια αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!
It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.