Τιμή στο Σύνταγμα, δυσπιστία στους θεσμούς
Διαβάστε ορισμένα από τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας κοινής γνώμης για τις στάσεις και αντιλήψεις των πολιτών για το Σύνταγμα, με αφορμή την εκδήλωση της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2023.
Έχεις και άλλα ερωτήματα που σε απασχολούν σε σχέση με το Σύνταγμα, τους Θεσμούς, τα δικαιώματα και τη λειτουργία της Δημοκρατίας;
Διαβάστε ορισμένα από τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας κοινής γνώμης για τις στάσεις και αντιλήψεις των πολιτών για το Σύνταγμα, με αφορμή την εκδήλωση της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2023.
Ο Αναστάσιος Παυλόπουλος αναλύει τους λόγους για τους οποίους η εγκαθίδρυση της Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων αντίκειται στο Σύνταγμα.
Με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές, ο Γιώργος Σταματιάδης γράφει για το σύνθετο ζήτημα των εκκενώσεων, αλλά και την υποχρέωση του κράτους να υπερασπιστεί το δικαίωμα των πολιτών στη ζωή.
Για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή τα μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συναίνεσης ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες.
Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!
It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.