Η επιστολική ψήφος στις γενικές βουλευτικές εκλογές
Ο Θανάσης Ξηρός γράφει για τα συνταγματικά και νομοθετικά ζητήματα που εγείρονται στο ενδεχόμενο επέκτασης της επιστολικής ψήφου και στις βουλευτικές εκλογές.
Έχεις και άλλα ερωτήματα που σε απασχολούν σε σχέση με το Σύνταγμα, τους Θεσμούς, τα δικαιώματα και τη λειτουργία της Δημοκρατίας;
Ο Θανάσης Ξηρός γράφει για τα συνταγματικά και νομοθετικά ζητήματα που εγείρονται στο ενδεχόμενο επέκτασης της επιστολικής ψήφου και στις βουλευτικές εκλογές.
Διαβάστε τη δήλωση του Προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου για τη Γνωμοδότηση 1/10879/10.01.2023 του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρου Ντογιάκου.
Διαβάστε την ομιλία του Ακαδημαϊκού και Ομότ. Καθηγητή ΕΚΠΑ, Μιχάλη Σταθόπουλου, στην εκδήλωση παρουσίασης της ηλεκτρονικής κατ’ άρθρο ερμηνείας του Συντάγματος, που φιλοξενείται στο Syntagma Watch.
Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!
It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.