Συμπεράσματα του Συνεδρίου που οργάνωσε το Ινστιτούτο Rythmisis (01.12.2023) για τις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Διαβάστε την τοποθέτηση του Ιωάννη Σαρμά στο Συνέδριο του Ινστιτούτου Rythmisis για τις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης.
Έχεις και άλλα ερωτήματα που σε απασχολούν σε σχέση με το Σύνταγμα, τους Θεσμούς, τα δικαιώματα και τη λειτουργία της Δημοκρατίας;
Διαβάστε την τοποθέτηση του Ιωάννη Σαρμά στο Συνέδριο του Ινστιτούτου Rythmisis για τις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Χαράλαμπος Κουρουνδής γράφει για τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες περιβάλλουν το νερό ως δημόσιο αγαθό.
Ο Άγγελος Στεργίου σχολιάζει τον ν.5078/2023 για την αναμόρφωση της επαγγελματικής ασφάλισης.
Για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή τα μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συναίνεσης ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες.
Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!
It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.