Συγγραφέας

Στρατηλάτης (Κώστας) Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Στρατηλάτης είναι αναπληρωτής καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Το έργο του επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και συνταγματικής θεωρίας, δημοσίου δικαίου και θεμελιωδών δικαιωμάτων, με έμφαση σε δικαιώματα που σχετίζονται με το χώρο των ΜΜΕ και του Διαδικτύου.

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Στρατηλάτης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Στρατηλάτης είναι αναπληρωτής καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα με άριστα από το ΑΠΘ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Πολιτικής Θεωρίας από το LSE με διάκριση. Έχει διδάξει φιλοσοφία και μεθοδολογία του δικαίου ως Ειδικός Επιστήμων ΠΔ 407/80 στο Τμήμα Νομικής του ΑΠΘ.

Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα διαφόρων ερευνητικών και πανεπιστημιακών οργανισμών (Ινστιτούτο Συνταγματικών Ερευνών ΕΚΠΑ, Research Institute of International and European Law, Université Paris 1, Panthéon–Sorbonne, Centre for Media Pluralism and Media Freedom, European University Institute, Florence, EU COST Action: European Non-Territorial Autonomy Network).

Το έργο του επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και συνταγματικής θεωρίας, δημοσίου δικαίου και θεμελιωδών δικαιωμάτων, με έμφαση σε δικαιώματα που σχετίζονται με το χώρο των ΜΜΕ και του Διαδικτύου. Έχει δημοσιεύσει βιβλία και άρθρα σε ελληνόγλωσσες και αγγλόγλωσσες επιθεωρήσεις.