Συγγραφέας

Σπηλιακόπουλος Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Σπηλιακόπουλος είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με γνωστικό αντικείμενο το Δημόσιο Δίκαιο. Επίσης, είναι δικηγόρος Αθηνών από το 2012 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης το Συνταγματικό Δίκαιο, τα Ατομικά Δικαιώματα και το Διοικητικό Δίκαιο.

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Σπηλιακόπουλος είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Νομικής (LLM), με ειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο, από το Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου.

Υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με γνωστικό αντικείμενο το Δημόσιο Δίκαιο. Δικηγόρος Αθηνών από το 2012 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης το Συνταγματικό Δίκαιο, τα Ατομικά Δικαιώματα και το Διοικητικό Δίκαιο.

Έχει υπάρξει εισηγητής και ομιλητής σε πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων, εκδηλώσεων, πανεπιστημιακών διαλέξεων, καθώς και αρθρογράφος στον περιοδικό και ημερήσιο τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, με θεματολογία που καλύπτει όλο το φάσμα του Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου, της Πολιτειολογίας και της Πολιτικής Θεωρίας.