Συγγραφέας

Πρεδάρης Αριστείδης

Ο Αριστείδης Πρεδάρης είναι διπλωματούχος του ελληνογαλλικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ και της Νομικής Σχολής Μπορντώ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται γύρω από τον θεσμό της κοινωνικής ασφάλισης, σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο και τη συσχέτιση της κοινωνικής προστασίας με ένα ευρύτερο πλέγμα κοινωνικών κι ατομικών δικαιωμάτων. Είναι μόνιμος υπάλληλος του e-ΕΦΚΑ (προερχόμενος από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) με πολυετή προϋπηρεσία κι ιδιαίτερα ευρύ πεδίο γνώσεων, αναφορικά με τις θεωρητικές προσεγγίσεις και την πρακτική εφαρμογή του δικαίου της κοινωνικής ασφάλισης.

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Πρεδάρης Κ. Αριστείδης είναι  διπλωματούχος του ελληνογαλλικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ και της Νομικής Σχολής Μπορντώ. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ κι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών  στη διοίκηση επιχειρήσεων. Γνωρίζει τη γαλλική και την αγγλική γλώσσα σε άριστο επίπεδο Είναι μόνιμος υπάλληλος του e-ΕΦΚΑ (προερχόμενος από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) με πολυετή προϋπηρεσία κι ιδιαίτερα ευρύ πεδίο γνώσεων, αναφορικά με τις θεωρητικές προσεγγίσεις και την πρακτική εφαρμογή του δικαίου της κοινωνικής ασφάλισης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται γύρω από τον θεσμό της κοινωνικής ασφάλισης, σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο και τη συσχέτιση της κοινωνικής προστασίας με ένα ευρύτερο πλέγμα κοινωνικών κι ατομικών δικαιωμάτων. Έχει υποβάλλει πρόταση για εκπόνηση διατριβής για το ελληνικό και γαλλικό ασφαλιστικό σύστημα, στα πλαίσια της νομικής επιστήμης , η οποία βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Θέλεις να μαθαίνεις

πρώτος τα νέα μας;

Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!

Αυτός ο ιστότοπος για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του και προκειμένου να σας παρέχει μια προσωποποιημένη εμπειρία χρησιμοποιεί cookies. Για να ενημερωθείτε για τη χρήση των cookies και τις σχετικές ρυθμίσεις μπορείτε να επιλέξετε εδώ

JOIN THE CLUB!

It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.

Subscribe

* indicates required
Email Format

Please select all the ways you would like to hear from Syntagma Watch:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.