Συγγραφέας

Παπαγεωργίου Θ. Μιχάλης

Ο Μιχάλης Θ. Παπαγεωργίου είναι Διδάκτωρ της Νομικής Αθηνών, VScholar/VResearch Fellow στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (Faculty of Law/ Wolfson College) και δικηγόρος.

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Παπαγεωργίου Θ. Μιχάλης: Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Ρόδο με παρουσία στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας και Πειραιά καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο.

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Θ. Παπαγεωργίου είναι Διδάκτωρ της Νομικής Αθηνών και VScholar/VResearch Fellow στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (Faculty of Law/ Wolfson College).

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Ρόδο με παρουσία στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας και Πειραιά καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο.

Το επιστημονικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη σύγχρονη λειτουργία του Συνταγματισμού, στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στο Διοικητικό, στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και στο Δίκαιο Περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) έχει λάβει τρία βραβεία Επίδοσης Πρωτεύσαντα από το Ι.Κ.Υ.., είναι κάτοχος Μ.Δ.Ε. (LLM) στο Δημόσιο Δίκαιο και την Πολιτική Επιστήμη (Άριστα).