Συγγραφέας

Μεταξάς Αντώνης

Ο Αντώνης Μεταξάς είναι ιδρυτής-εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Μεταξάς & Συνεργάτες». Παράλληλα, είναι Επίκουρος Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επισκέπτης Καθηγητής σε διάφορα διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης (HERI - www.energy-regulation.eu).

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Ο Αντώνης Μεταξάς είναι Επίκουρος Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ιδρυτής-εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Μεταξάς & Συνεργάτες».

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Αντώνης Μεταξάς είναι ιδρυτής-εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Μεταξάς & Συνεργάτες», μια εκ των πλέον διακεκριμένων δικηγορικών εταιρειών με κυρίαρχη παρουσία στην ελληνική δικηγορική αγορά και διεθνή αναγνώριση στους κύριους τομείς της βασικής της εξειδίκευσης, ήτοι στον τομέα της Ενέργειας, του Δικαίου Επιχειρήσεων και αυτόν του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Παράλληλα, είναι Επίκουρος Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επισκέπτης Καθηγητής σε διάφορα διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης (HERI – www.energy-regulation.eu).

Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος κυβερνήσεων, θεσμικών επενδυτών και μεγάλων βιομηχανιών. Είναι συγγραφέας πολυάριθμων επιστημονικών δημοσιεύσεων στους τομείς  του ευρωπαϊκού δικαίου, των κρατικών ενισχύσεων και της ενέργειας και ενεργειακής ρύθμισης.