Συγγραφέας

Αυδίκος Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης Αυδίκος είναι διδάκτωρ νομικής του τμήματος νομικής του ΕΚΠΑ και έχει διατελέσει μεταδιδακτορικός ερευνητής στο τμήμα κοινωνικής πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 2013 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Δικαστικός Πληρεξούσιος του Ν.Σ.Κ., ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και δικηγόρος.

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Ο Γρηγόρης Αυδίκος έχει γράψει τρία βιβλία: 1. Η αστική ευθύνη του Κράτους μέλους της Ε.Ε. για τις παραβιάσεις του ενωσιακού δικαίου και η ένταξή του στην εθνική έννομη τάξη και 2. Η δίκαιη ικανοποίηση για την υπέρβαση της εύλογης διάρκειας της διοικητικής δίκης, 3. Παθογένειες του Συντάγματος και Αναθεώρηση, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί συχνά στο νομικό τύπο και έχει συμμετάσχει σε διάφορα συλλογικά έργα.

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Γρηγόρης Αυδίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα και σήμερα κατοικεί στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του ΕΚΠΑ, έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο ευρωπαϊκό δημόσιο δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Hull, είναι διδάκτωρ νομικής του τμήματος νομικής του ΕΚΠΑ και έχει διατελέσει μεταδιδακτορικός ερευνητής στο τμήμα κοινωνικής πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 2013 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Δικαστικός Πληρεξούσιος του Ν.Σ.Κ., ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και δικηγόρος.

Έχει γράψει τρία βιβλία: 1. Η αστική ευθύνη του Κράτους μέλους της Ε.Ε. για τις παραβιάσεις του ενωσιακού δικαίου και η ένταξή του στην εθνική έννομη τάξη και 2. Η δίκαιη ικανοποίηση για την υπέρβαση της εύλογης διάρκειας της διοικητικής δίκης, 3. Παθογένειες του Συντάγματος και Αναθεώρηση, ενώ  παράλληλα αρθρογραφεί συχνά στο νομικό τύπο και έχει συμμετάσχει σε διάφορα συλλογικά έργα.