Αστυνόμευση των ΑΕΙ ερήμην του Συντάγματος;
Ο Γιώργος Σωτηρέλης παίρνει θέση στον διάλογο σχετικά με τη συνταγματικότητα ή μη της εγκαθίδρυσης Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
Έχεις και άλλα ερωτήματα που σε απασχολούν σε σχέση με το Σύνταγμα, τους Θεσμούς, τα δικαιώματα και τη λειτουργία της Δημοκρατίας;
Ο Γιώργος Σωτηρέλης παίρνει θέση στον διάλογο σχετικά με τη συνταγματικότητα ή μη της εγκαθίδρυσης Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
Θα δικαιολογούνταν συνταγματικά η απαγόρευση συμμετοχής της παράταξης “Ελεύθεροι Αθηναίοι” στις αυτοδιοικητικές εκλογές; Ο Χάρης Τσιλιώτης απαντά.
Η συνέχιση και η ανοχή των επεμβάσεων της ποινικής δικαιοσύνης στις Ανεξάρτητες Αρχές δεν είναι προς το συμφέρον ούτε της πολιτικής εξουσίας, έστω και εάν βραχυπρόθεσμα επωφελείται, ούτε της Δικαιοσύνης, διότι υπονομεύοντας το κράτος δικαίου υπονομεύει τη νομιμοποίηση και των δύο σε βάθος χρόνου.
Για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευής. Η συναίνεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα όπως η συμπεριφορά περιήγησης ή τα μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συναίνεση ή η ανάκληση της συναίνεσης ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες.
Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!
It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.