Συγγραφέας

Τάκης Χ. Ανδρέας

Ο Ανδρέας Χ. Τάκης είναι επίκουρος καθηγητής φιλοσοφίας και μεθοδολογίας του δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει πρώτος Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών και Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη, υπεύθυνος του Κύκλου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Σήμερα, είναι πρόεδρος Δ.Σ. του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus).

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Ο Ανδρέας Τάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής φιλοσοφίας και μεθοδολογίας του δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Χ. Τάκης είναι επίκουρος καθηγητής φιλοσοφίας και μεθοδολογίας του δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει πρώτος Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών και Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη, υπεύθυνος του Κύκλου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Σήμερα, είναι πρόεδρος Δ.Σ. του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus).

Έχει δημοσιεύσει σειρά βιβλίων και άρθρων στα πεδία του δημοσίου δικαίου, της πολιτικής θεωρίας, της ηθικής φιλοσοφίας και της φιλοσοφίας του δικαίου.