Συγγραφέας

Βαγδούτης Νικόλας

Ο Νικόλας Βαγδούτης είναι διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης και μεταδιδακτορικός ερευνητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ο Νικόλας Βαγδούτης είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πλήρες Βιογραφικό

Ο Νικόλας Βαγδούτης γεννήθηκε στο Βόλο το 1987. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στη Νομική Σχολή Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LLM) στο δημόσιο δίκαιο από το London School of Economics and Political Science (LSE) και έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης με θέμα τη διαμάχη μεταξύ των συνταγματολόγων Hans Kelsen και Carl Schmitt στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Θέλεις να μαθαίνεις

πρώτος τα νέα μας;

Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!

Αυτός ο ιστότοπος για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του και προκειμένου να σας παρέχει μια προσωποποιημένη εμπειρία χρησιμοποιεί cookies. Για να ενημερωθείτε για τη χρήση των cookies και τις σχετικές ρυθμίσεις μπορείτε να επιλέξετε εδώ

JOIN THE CLUB!

It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.

Subscribe

* indicates required
Email Format

Please select all the ways you would like to hear from Syntagma Watch:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.