Συγγραφέας

Νικόλσκυ Π. Δημήτριος

Ο Δημήτρης Νικόλσκυ είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Έρευνα και Έρευνα Αγοράς. Εργάζεται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ως προϊστάμενος πολιτικών ενίσχυσης παιδιών με αναπηρία.

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Ο Δημήτριος Π. Νικόλσκυ είναι Πρόεδρος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Πλήρες Βιογραφικό

Ο κ. Δημήτρης Νικόλσκυ είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με  Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Έρευνα και Έρευνα Αγοράς.

Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στο Λονδίνο και την Αθήνα, στο κλάδο της διαφήμισης και έρευνας αγοράς. Πλέον εργάζεται στο  Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ως προϊστάμενος πολιτικών ενίσχυσης παιδιών με αναπηρία. Είναι ο εθνικός εκπρόσωπος στην ομάδα Υψηλού Επιπέδου για την Αναπηρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες του Συμβουλίου της Ευρώπης και μέλος της εθνικής επιτροπής για την προσβάσιμη πόλη της Ευρώπης.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνείς διασκέψεις για τα δικαιώματα των ΑμεΑ και ως εμπειρογνώμονας σε προγράμματα συνεργασίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τρίτων Χωρών. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.