Συγγραφέας

Αποστολάκη Μαρία

Η Μαρία Αποστολάκη είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Σπούδασε Νομικά και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Πολιτική. Ασχολείται με τις έμφυλες διακρίσεις, την ενδοοικογενειακή βία και την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών Διοτίμα, τη Νομική Υπηρεσία του οποίου συντονίζει.

Πλήρες Βιογραφικό

Η Μαρία Αποστολάκη είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Σπούδασε Νομικά και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Πολιτική. Ασχολείται με τις έμφυλες διακρίσεις, την ενδοοικογενειακή βία και την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στη διπλωματική της εργασία ερεύνησε το φαινόμενο της έμφυλης βίας στον προσφυγικό πληθυσμό του αστικού ιστού της Αθήνας. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών Διοτίμα, τη Νομική Υπηρεσία του οποίου συντονίζει.

Θέλεις να μαθαίνεις

πρώτος τα νέα μας;

Αν σε ενδιαφέρει να ενημερώνεσαι άμεσα για τις νέες δημοσιεύσεις και τις δράσεις του Syntagma Watch, τότε εγγράψου στο newsletter μας!

Αυτός ο ιστότοπος για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του και προκειμένου να σας παρέχει μια προσωποποιημένη εμπειρία χρησιμοποιεί cookies. Για να ενημερωθείτε για τη χρήση των cookies και τις σχετικές ρυθμίσεις μπορείτε να επιλέξετε εδώ

JOIN THE CLUB!

It’s easy: all we need is your email & your eternal love. But we’ll settle for your email.

Subscribe

* indicates required
Email Format

Please select all the ways you would like to hear from Syntagma Watch:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.