Κοντογιάννης Αντώνης

Κοντογιάννης Αντώνης

Ο Αντώνης Κοντογιάννης είναι φοιτητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Φιλτσόγλου Γεώργιος

Θωμάς Ψήμμας- bio

Ο Γεώργιος Φιλτσόγλου είναι Δικηγόρος, με εξειδίκευση στο Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Καπόγιαννης Φίλιππος

Θωμάς Ψήμμας- bio

O Φίλιππος Καπόγιαννης είναι ασκούμενος δικηγόρος και απόφοιτος του μεταπτυχιακού Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Μακαγιός Κ. Γεώργιος

Μακαγιός Κ. Γεώργιος

Ο Γεώργιος Μακαγιός γεννήθηκε στον Τύρναβο και κατοικεί στην Θεσσαλονίκη. Είναι πρωτοετής φοιτητής της Νομικής Α.Π.Θ. και κάτοχος πτυχίων Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας.

Κριαράς Γεώργιος

Κριαράς Γεώργιος

Ο Γεώργιος Κριαράς κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και είναι φοιτητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νέαπολις Πάφου, αλλά και του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γνωρίζει να μιλάει και να γράφει πολύ καλά Αγγλικά. 

Σαριδάκης Ανδρέας-Ζαχαρίας

Σαριδάκης Ανδρέας-Ζαχαρίας

Ο Ανδρέας-Ζαχαρίας Σαριδάκης κατάγεται από τον Πειραιά και είναι φοιτητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου. Γνωρίζει να μιλάει και να γράφει πολύ καλά αγγλικά, ενώ συνεννοείται σε ικανοποιητικό βαθμό και στη γαλλική γλώσσα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει συμμετάσχει σε φοιτητικά συνέδρια, ημερίδες σχετικές με ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλες δράσεις του πανεπιστημίου. Τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται ιδίως στο δημόσιο δίκαιο, το συνταγματικό δίκαιο, την πολιτική επιστήμη, καθώς και τα θεμελιώδη δικαιώματα.

Τσούτσης Πάρης

Τσούτσης Πάρης

Ο Πάρης Δ. Τσούτσης είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Νομικής ΔΠΘ με ειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο. Έχει διενεργήσει εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής στο τμήμα Κοινοβουλευτικών Ερευνών και Μελετών. Εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος στην Αθήνα.

Γαλδαδάς Νικόλας

Γαλδαδάς Νικόλας

Ο Νικόλας Γαλδαδάς είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Νικολάου Νικόλαος

Νικολάου Νικόλαος

Ο Νικόλαος Νικολάου γεννήθηκε το 1993. Εισήλθε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, το 2011 και αποφοίτησε το 2016 με βαθμό 8,46. Με την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών του, έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές» του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε τον Σεπτέμβριο του 2018.