Συγγραφέας

Παπάζογλου Μάνος

O Μάνος Γ. Παπάζογλου είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet (χρηματοδοτούμενη δράση από την Ε.Ε. για το διάστημα 2016-19). Επίσης, είναι μέλος του Council of European Studies / European Integration and Global Political Economy Research Network και του Political Studies Association/ Greek Politics Specialist Group.

Άρθρα στην κατηγορία: Trending

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Θέσε το ερώτημά σου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις

Άρθρα στην κατηγορία: Το Σύνταγμά μου

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Μάνος Γ. Παπάζογλου: Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πλήρες Βιογραφικό

O Μάνος Γ. Παπάζογλου είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ολοκλήρωσε τη διατριβή του (PhD in Government, Essex) με αντικείμενο Citizenship and Democratic Legitimacy i nthe European Union: Euro-Republicanism and the Concept of Responsive Citizenship. Ακόμη, είναι κάτοχος  MA in Political Philosophy (York) και πτυχίου Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΠΑ). 

Είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet (χρηματοδοτούμενη δράση από την Ε.Ε. για το διάστημα 2016-19). Επίσης, είναι μέλος του Council of European Studies / European Integration and Global Political Economy Research Network και του Political Studies Association/ Greek Politics Specialist Group.

Έχει δημοσιεύσει βιβλία και επιστημονικά άρθρα για την Πολιτική Ηγεσία, τη Διακυβέρνηση στην Ε.Ε. και το Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα.

academia.edu: Manos Papazoglou