Τσιρωνάς Αθανάσιος

Θωμάς Ψήμμας- bio

O Aθανάσιος Τσιρωνάς είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή ΔΠΘ.

Μουζουράκης Μίνως

Μουζουράκης Μίνως

Ο Μίνως Μουζουράκης είναι Δικηγόρος Αθηνών και εργάζεται ως Νομικός Σύμβουλος & Υπεύθυνος Προάσπισης Δικαιωμάτων στην Υποστήριξη Προσφύγων στο Αιγαίο (RSA).

Γκατζούφας Αναστάσιος

Αναστάσιος Γκατζούφας

Ο Αναστάσιος Γκατζούφας είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και του  Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Βενιζέλος Ευάγγελος

Θωμάς Ψήμμας- bio

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή ΑΠΘ, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γενικός Εισηγητής της πλειοψηφίας στην αναθεώρηση του Συντάγματος του 2001.

Μουσμούτη Μαρία

Η Αικατερίνη Παπανικολάου είναι δικηγόρος και μέλος στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών.

H Δρ. Μαρία Μουσμούτη είναι Εκτελεστική Διευθύντρια στο Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου και διδάσκει στο Institute of Advanced Legal Studies του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Κωνσταντινίδης Γιάννης

Κωνσταντινίδης Γιάννης

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση σε θέματα Πολιτικής Συμπεριφοράς και Μεθοδολογίας Πολιτικής Έρευνας. Έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Ποσοτικές Μεθόδους και Πολιτική Επιστήμη στην Ελλάδα και στη Βρετανία.

Βασιλείου Δημήτριος

Ο Δημήτριος Βασιλείου γεννήθηκε το 1967 στη Γερμανία, είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ (1990), δικηγόρος-μέλος του ΔΣΑ από το έτος 1992,  δικηγορεί αποκλειστικά στο πεδίο του εργατικού δικαίου, για ζητήματα του οποίου αρθρογραφεί επίσης τακτικά σε νομικά περιοδικά, και είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Επιθεώρησης Εργατικού Δικαίου.

Γουργουρίνης Αναστάσιος

Γουργουρίνης Αναστάσιος

Ο Αναστάσιος Γουργουρίνης είναι Επίκουρος Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Κέντρου Ερευνών Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου (Athens Public International Law Center – AthensPIL), συνεργαζόμενο μέλος (membre associé) του Κέντρου Ερευνών Δικαίου Δημοσίων Συμβάσεων και Διεθνών Επενδύσεων (Centre de Recherche sur le Droit des Marchés et des Investissements Internationaux de Dijon – CREDIMI) του Université de Bourgogne και Επιστημονικός Συνεργάτης του Γραφείου Διεθνών και Συνταγματικών Θεσμών της Ακαδημίας Αθηνών.

Μπατσούλας Δημόκριτος

Μπατσούλας Δημόκριτος

Ο Δημόκριτος Μπατσούλας είναι Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου και από το 2019 Δικηγόρος Πατρών με ειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο.